Other

Writings on the wall

 

y0

Malibu

Blir en lugn kväll ikväll. Chillar med brorsan och vi ska sätta igång någon film är det tänkt! Skönt att ta det lugnt. Har tänkt rätt mycket den senaste tiden hur mycket bloggen har gett mig. Att få skriva av sig och att få ner tankar i skrift (även om det är på dator) betyder mycket. Sen är inte varje inlägg om ens tankar och känslor direkt men oavsett så är det skönt och jag älskar att jag har en egen plattform att uttrycka mig på! Bloggandet blir roligare och roligare för var dag som går och jag känner att det är något som kommer att vara en del av mitt liv ett bra tag framöver. Ser fram emot vad framtiden har att erbjuda och att få dela med mig av den! Bra som dåligt.

It’s going to be a relaxed evening tonight. I’m chilling with my broder and the idea is to put on a movie! It’s nice to just chill sometimes. I’ve been thinking a lot about how much the blog has given me. To write and to get my thoughts out there gives me so much. Even if not every post is about my thoughts and feelings I love to have my own platform to express myself! The blogging gets funnier and funnier for every day that goes by and I feel that It’s going to be a part of my life for a long time. I look forward to what the future has to offer and to share it with you! Good or bad.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cina
  24 January, 2016 at 11:50 am

  Så roligt att jag hittade din blogg och kan läsa om LA. Vi är snart på väg dit och jag ska nu lusläsa allt du skrivit om just LA och vad man ska göra där.

  /Cina
  http://blogg.alltforforaldrar.se/stilsakert/

  • Reply
   Johan Grimberg
   24 January, 2016 at 12:34 pm

   Kul att du hittat hit! Roligt att du skriver det nu för jag tänkte göra ett längre inlägg om vad man kan göra och vilka ställen som är värda att besöka! Inlägget kommer upp imorgon 🙂

 • Reply
  Cina
  24 January, 2016 at 10:04 pm

  Härligt!
  Då kommer jag tillbaka imorgon 🙂

 • Leave a Reply