Music Other Travel

Sponsrad Video: Jason Diakité & Ramy Essam testar Let´s Talk

 

Måste bara berätta om denna nya app som har kommit ut! Appen heter Let’s Talk. Klippet som du kan se i spelaren ovan visar på vad Let’s Talk erbjuder och det är en genuint, härlig konversation mellan för oss i Sverige, den välkände rapparen Jason Diakité ”Timbuktu” (som inspirerar mig väldigt mycket) samt musikern Ramy Essam som är född och har levt större delen av sitt liv i Egypten men som nu bor i Malmö.

Jag vet själv hur svårt och tufft det kan vara att lära sig ett nytt språk eller att komma till ett nytt ställe och försöka acklimatisera sig. Har inte nämt det tidigare i bloggen men jag kommer gå närmare in på det längre fram. Jag har bott i Spanien vid två tillfällen i mitt liv. Även om det inte har varit under särskilt långa perioder så kände jag hur svårt det var att komma in i den spanska livsstilen och lära sig ett helt nytt språk samt att få ett umgänge, allt hänger ihop.

Jag tycker det är fantastiskt att denna typ av app nu finns som kan bidra till så mycket. Möjlighet till ny vänskap, möjlighet till att börja lära sig ett nytt språk och att få dela med sig av sin historia. Önskar att jag själv hade möjligheten till att få ta del av denna app när jag väl bodde i Spanien, kan bara föreställa mig till vilken hjälp den hade varit då och hur den hade kunnat hjälpa mig att komma in i saker och ting på ett snabbare sätt! Nu finns möjligheten och det tycker jag är grymt. Ta dig gärna tiden och kolla videon för det hela är väldigt intressant och givande! sponsrat inlägg 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply